Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Termòstat intel·ligent Honeywell
Termòstat intel·ligent Honeywell

Termòstat intel·ligent Honeywell

Et presentem Lyric T6 la nova generació de termostats programables tant per sistemes de calefacció con de climatització, i accesible remotament mitjançant App

Vull més informació!

Característiques termòstat Lyric T6

  • Interfície de pantalla tàctil que simplifica la programació, la modificació y l'ajustament puntual de la temperatura
  • Control mitjançant smartphone/tablet que ofereix als usuaris un control total del seu sistema de calefacció des de qualsevol lloc
  • Característiques d'optimització, inclòs el control de caldera "optimum start and stop" que permet que el termòstat i la caldera treballin junts d'una forma més eficient
  • Programació horaria preconfigurada i personalitzada que permet als usuaris escollir entre diferents configuracions per satisfer les seves necessitats, inclossos els modes "ausents", 7 dies, 5/2 dies y unic dia, de control combinat de temps i de temperatura amb 6 periodes diferents al dia.

Documents rel·lacionats

Durant més de 100 anys les persones s'han beneficiat de la nostra experiència que ens ha permès fer més segur el transport aeri, més eficients els viatges a la carretera i contribuir a portar l'home a la lluna. Ara vostè pot beneficiar-se d'un termòstat innovador que s'adapta als seus horaris, l'ajuda a estalviar energia i fa que la seva llar sigui més intel·ligent. Per dissenyar-lo, hem treballat amb alguns dels nostres millors enginyers. I ara vostè pot tenir sota control el confort de casa seva, on sigui que estigui.

Models Lyric T6

Trobem disponibles dos models de termòstat intel·ligent Honeywell

Lyric T6R

Lyric T6R

Aquest model es móvil i el seu soport és perfecte per posar-lo sobre de qualsevol superficie plana. Requereix tenir un endoll a prop i es comunica amb la unitat de control de la caldera o aparell de climatització de manera inhalàmbrica (inclosa). La lectura de temperatura dependrà de l'estança on es deixi el T6R.

Lyric T6

Lyric T6

El T6 funciona exactament igual que el T6R però va collat a la pared i mesura la temperatura del lloc on està ubicat. Es comunica a la centraleta de la caldera també mitjançant wifi.

Models Lyric T6

Lyric T6 s'adapta al seu estil de vida gràcies a la innovadora tecnologia Geofencing. Sap quan està fora de casa i li permet estalviar energia. També sap quan vostè està just a la volta de la cantonada i assegura que la seva casa tingui la temperatura perfecta quan arribi. Li ofereix total tranquil·litat i el màxim confort a la llar.

Models Lyric T6

Ajuda i soport

Si necessita ajuda per escollir, instal·lar o utilitzar el Termòstat Intel·ligent Lyric T6 o T6R, la nostra secció de preguntes freqüents, vídeos i guies d'usuari li ofereix molta informació útil. El nostre portal eLearning proporciona assessorament d'instal·lació mitjançant una sèrie de vídeos curts.

Ajuda i soport
Honeywell Lyric App

Honeywell Lyric App

Lyric App permet, mitjançant mòbil o tauleta, monitoritzar i controlat el dispositiu Lyric des d'on es vulgui i quan es vulgui. Descàrrega gratuïta de l'App.

Formulari per consultes o incidències

Omple el formulari i ens posarem en contacte.
Els camps que tenen (*) són requerits.

¿Instal·lació particular o industrial? (*):

Particular
Industrial

¿Quin servei necessites? (*):

Revisió
Avaria
Consulta tècnica
Canvi aparell
Assegurança manteniment
Sol·licitud administrativa

Marca:

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Adreça (*):

Codi postal (*):

Població (*):

DNI (*):

Breu text explicatiu (*):

ANTIGA CASA JOVE S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privadesa sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició.

Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per:

Enviar informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de Casa JOVÉ

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb