Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Historia banner
Historia banner

Origen de Casa Jové

Casa Jové va ser creada el 1874 pel Sr. Francesc Jové, conegut popularment com “el senyor de Sarrià”, que va començar la seva trajectòria professional construint de manera artesanal objectes de terracota, com ara conduccions per a l’aigua de la pluja. L'empresa va deixar enrere l’argila i va començar a treballar amb ferro i zinc per a la fabricació i instal·lació de les conduccions i altres peces industrials. Més endavant, la companyia va col·laborar en la instal·lació de la xarxa urbana de distribució de gas i enllumenat públic de Barcelona i es va especialitzar en la transformació de les calderes de calefacció central de llenya i carbó en calderes de gas ciutat.

El 1962 Casa Jové va instal·lar el primer escalfador de gas a Espanya i, tres anys més tard, va ser nomenada Servei Tècnic Oficial de primeres marques de calderes a la província de Barcelona, fet que la va convertir en un dels primers serveis tècnics oficials de l’Estat espanyol.

El 1992 va ser escollida per posar en marxa calderes mixtes als 1.814 habitatges de la Vila Olímpica de Barcelona, i fou nomenada Empresa Col·laboradora Oficial del Comitè Olímpic.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb