Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Missió visió i valors
Missió visió i valors

Missió visió i valors

Les persones i els valors, són els eixos sobre els quals es vertebra la gestió i la responsabilitat empresarial i social de Casa JOVÉ.

Amb 141 anys d'història, reafirmem el nostre compromís per fer del món un lloc millor, just, sostenible, socialment responsable, on prevalgui l'ètica i el compromís impregni les nostres accions.

Missió

Garantir aigua calenta i calefacció als nostres usuaris i, alhora, optimitzar els seus recursos energètics en l'àmbit de la llar. Tractar d'una manera propera les persones que, generació a generació, han confiat en nosaltres, i les que hi confiaran en un futur, i oferir-los el màxim nivell d'eficiència, rigor, seguretat i confiança. Ampliar la gamma de serveis, pensant sempre que les persones a les quals cuidem i servim són éssers íntegres, de cor, ment i esperit.

Missió

Visió

Ser un referent com a servei tècnic en el sector de climatització i serveis de la llar a Catalunya, i invertir constantment en recerca i desenvolupament per afavorir l'eficiència energètica i el respecte al medi ambient.

Visió

Valors

Per a JOVÉ, els valors i les persones són el primer. Som una empresa oberta, responsable socialment i empresarialment. El món és la col·laboració de molts amb molts, i això ens fa créixer. Ens ho creiem, ho diem i ho fem. Experiència, innovació, proximitat i transparència són l'essència JOVÉ i el seu estil, mirant cap al futur. Sempre, fent un pas més, cap a un món millor. Tots junts, ho farem possible.

Valors

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb