Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Casa Jové, nou Servei Tècnic Oficial de Siber a Barcelona

15/06/2018

Casa Jové va signar el passat mes de maig un acord de col·laboració amb la marca Siber, fabricant d'equips per a la ventilació i la renovació de l'aire interior, a través del qual operarà com a Servei Tècnic Oficial de Siber a la província de Barcelona..

Josep Segura, membre de Direcció de Casa Jové i Antoun N Salame, director general de Siber, van efectuar la signatura de l'acord en una reunió celebrada a la seu de Casa Jové.

Siber és líder en fabricació d'equips per a la renovació eficient d'aire aprofitant la temperatura ambient interior de confort mitjançant intercanviador de calor abans d'introduir el nou aire filtrat de l'exterior.

La ventilació de confort Siber permet mantenir una qualitat de l'aire interior gràcies a la insuflació constant d'aire net i l'extracció de l'aire viciat, mantenint durant tot l'any un clima temperat i una higrometria adaptada.

L'actual normativa obliga la nova edificació a incloure aquests sistemes, tot i que cada vegada són més demandats per les reformes d'habitatges, residències, col·legis, oficines i comerços.

Casa Jové donarà servei tècnic a tots aquells usuaris, particulars o industrials, que compten amb un sistema de la marca Siber ja sigui per la seva revisió, manteniment, reparació, substitució, o qualsevol consulta tècnica i administrativa que afecti a la seva instal·lació.

L'assistència tècnica en sistemes de ventilació i renovació de l'aire s'uneix al servei que Casa Jové ja ofereix per a equipaments de calefacció, climatització i aigua calenta, formant un pack de servei complet per garantir un millor confort i qualitat de vida als seus clients.

Més informació:

 

SiberCasa Jové

 

http://www.casajove.com/serveis/ca/874-siber/

Casa Jové, nuevo Servicio Técnico Oficial de Siber en Barcelona

 

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2020 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb