Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Participem en la Magic Line i l'Oxfam Trailwalker

02/05/2024 10:53:07

En el marc de la celebració dels 150 anys de CASA JOVÉ, ens sumem als projectes solidaris de l'Hospital Sant Joan de Déu i Oxfam Intermón, tot continuant amb la trajectòria d'RSC de l'empresa.

A CASA JOVÉ celebrem 150 anys d'història i, per commemorar una llarga trajectòria de Responsabilitat Social Corporativa, aquest 2024 hem participat en dues caminades solidàries emblemàtiques.

D’una banda, el 17 de març donàvem el tret de sortida a la Magic Line, organitzada per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El nostre equip, al costat de molts d’altres, va recórrer 9 quilòmetres en la ruta de les Fonts de Montjuïc amb l'objectiu de recaptar fons per a projectes socials i sanitaris de l'hospital. I de l’altra, els dies 6 i 7 d'abril vam emprendre el repte de l’Oxfam Trailwalker, organitzada per Oxfam Intermón. Un recorregut de ni més ni menys que 100 quilòmetres a peu des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Enguany, la caminada girava entorn de les comunitats afectades pel canvi climàtic i la sequera, de manera que cada quilòmetre es traduiria en aigua per a aquestes comunitats.

A cada caminada també es va fixar un objectiu de donacions que vam assolir gràcies a la participació tant de socis com de particulars. Així, l’equip de CASA JOVÉ va reunir un total de 3.200 € en les dues caminades.  

A més, vam poder comptar amb el suport de 9 empreses col·laboradores de CASA JOVÉ: Domusa Teknik, Fondital, El tubo del gas, Danfoss, Wolf, Ariston, Baetulenn i Chaffoteaux, així com M Automoción, que va proporcionar els vehicles de seguiment per a cada recorregut.

Participar en esdeveniments com aquests no només ens apropa a les persones i la cura del planeta —tots dos pilars de la raó de ser de l’empresa—, sinó que també ha estat una oportunitat de viure una gran experiència al costat de companys, socis i col·laboradors.

Moltes gràcies a tothom que ens hi ha acompanyat. Vosaltres ho heu fet possible!

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb