Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

CASA JOVÉ, experts del sector de la climatització, celebren 150 anys d'història

18/04/2024 13:47:01

L'empresa actua a 27 de les 42 comarques de Catalunya amb previsions de continuar creixent de la mà dels fabricants líders del sector.

- Nota de premsa -

 

Barcelona, abril de 2024. La història de CASA JOVÉ es remunta al 1874, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Des de la seva fundació per mà de Francesc Jové, l’empresa ha recorregut un camí que va de les canonades de terracota als sistemes de climatització més avançats amb IoT integrat, passant per la fabricació i instal·lació de peces en ferro i zinc.

Aquesta trajectòria, que bé podríem entendre com exemplar de l’evolució del sector al nostre país, ha portat CASA JOVÉ a celebrar 150 anys plens de fites i assoliments: col·laborar en la construcció de la xarxa urbana de distribució de gas i enllumenat públic de Barcelona, esdevenir un dels primers serveis tècnics oficials de l’estat espanyol a mitjan segle XX i ser nomenada Empresa Col·laboradora Oficial del Comitè Olímpic el 1992 per posar en marxa les calderes dels gairebé 2.000 habitatges de la Vila Olímpica de Barcelona.

Des d’aleshores han continuat creixent fins a posicionar-se com a experts en el manteniment, la revisió i la reparació de sistemes de calefacció, aigua calenta i climatització. A més, la professionalitat i proximitat del seu servei els ha valgut el reconeixement dels principals fabricants del sector com Chaffoteaux, Fondital, Wolf, Ferroli o Ariston, amb els quals fa anys que col·laboren en qualitat de Servei Tècnic Oficial.

Tant és així que el 2023 van ampliar el seu compromís amb Ariston i Wolf, i aquest 2024 ho han fet amb Ferroli, cosa que els ha permès expandir-se a nous territoris i inaugurar ben aviat una nova delegació a Tarragona.

Actualment, CASA JOVÉ ofereix serveis de revisió, reparació i manteniment a més de 200.000 clients —més de 50.000 dels quals compten amb un contracte de manteniment— a 27 de les 42 comarques de Catalunya. Unes dades que esperen superar aquest 2024 tot apostant per un creixement progressiu i sostenible.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb