Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Casa Jové amplia la col·laboració amb Ferroli a Tarragona com a SAT Oficial

28/02/2024 13:10:21

L'empresa s'expandeix a les comarques de la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, el Baix Camp i el Priorat.

-Nota de premsa-

CASA JOVÉ va néixer el 1874 de la mà de Francesc Jové, conegut a Barcelona com “el senyor de Sarrià”. Des d’aleshores, la trajectòria de l’empresa, que enguany celebra 150 anys, li ha valgut una posició capdavantera com a experts en el manteniment, la revisió i la reparació de sistemes de calefacció, aigua calenta i climatització.

En aquest temps ha estat reconeguda també pels principals fabricants del sector com Chaffoteaux, Fondital, Wolf o Ariston com el seu Servei Tècnic Oficial. I el 2024 ve marcat per un altre assoliment: el fabricant italià Ferroli, col·laborador de CASA JOVÉ des de 2018, n’amplia el compromís i nomena l’empresa de Sarrià Servei Tècnic Oficial a les comarques tarragonines de la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Baix Penedès, el Tarragonès, el Baix Camp i el Priorat.

Ferroli, fundada el 1955 a San Bonifacio, compta amb una destacada presència al mercat global de sistemes de calefacció i climatització. A partir d’allà ha establert una reputació sòlida gràcies a la seva implicació amb la innovació, la qualitat i l'eficiència energètica. Fidels també a aquests valors, no sorprèn que s’iniciés una sinergia amb CASA JOVÉ, la qual es va posar en marxa a les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Ripollès, el Lluçanès, Osona i el Moianès.

Actualment, CASA JOVÉ ofereix serveis de revisió, reparació i manteniment a més de 51.000 clients a 27 de les 42 comarques de Catalunya, unes dades que s’espera superar el 2024 com a fruit d’aquesta nova relació entre les marques catalana i italiana.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb