Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

CASA JOVÉ aposta per la mobilitat sostenible incorporant vehicles híbrids i la tecnologia PURETi a la seva flota

29/01/2024 10:05:39

En un món cada vegada més preocupat per l'impacte ambiental, CASA JOVÉ, amb 150 anys d'experiència en el sector de la climatització, es posiciona com una empresa de bressol barceloní que fomenta la conservació del planeta. El compromís amb el medi ambient és un dels nostres pilars fonamentals, destacant per millorar el nostre procés logístic i de distribució amb la intenció de reduir la petjada de carboni. En la nostra recerca de l'ecoeficiència, hem fet un important pas cap a la mobilitat sostenible incorporant vehicles híbrids i la retolació amb tecnologia PURETi a la nostra flota.

Un pas cap a la sostenibilitat

Conscients del paper crucial que juguem les empreses en la reducció de la petjada de carboni, hem decidit apostar per la mobilitat sostenible. Hem inclòs en la nostra flota una nova secció de vehicles de combustió híbrida amb una meta clara: aplicar aquesta tecnologia ecoeficient al 100% dels nostres vehicles, promovent així la mobilitat responsable i la disminució del nostre impacte ambiental.

La innovadora tecnologia de PURETi

A més d’incorporar vehicles de combustió híbrida en la nostra flota, també hem fet un altre salt revolucionari en la logística tot implementant la tecnologia de PURETi en la retolació d’aquests. En què consisteix? Aquesta pionera tecnologia de fotocatàlisi ultraviolada permet transformar les partícules contaminants mitjançant la llum, la qual cosa contribueix a reduir la pols i els compostos orgànics volàtils a l'ambient. Una iniciativa innovadora en el sector que optimitza l'eficiència en el transport i distribució dels nostres serveis, mostrant així el ferm compromís que tenim amb la sostenibilitat i la reducció d'emissions.

Una aposta integral pel medi ambient

El nostre esforç va més enllà de complir amb els estàndards de qualitat i atenció al client, aspectes que avalen reconeguts fabricants col·laboradors com Ariston, Fondital o Chaffoteaux. La nostra visió empresarial es focalitza en fomentar un model de negoci net i respectuós amb l'entorn. Amb la incorporació de furgons híbrids i la tecnologia PURETi a la nostra flota, reafirmem el nostre lideratge en el sector a la vegada que demostrem que és possible conciliar el progrés empresarial amb la preservació del medi ambient.

Les empreses sostenibles són el futur 

A CASA JOVÉ ens volem convertir en un referent en el camí cap a la sostenibilitat. La nostra aposta per la mobilitat sostenible i l'adopció de tecnologies ecoeficients com PURETi reflecteixen el nostre compromís amb la cura del planeta. No només ens preocupem per oferir un servei tècnic especialitzat, sinó que també busquem contribuir al benestar de l'entorn on operem. Amb CASA JOVÉ, la mobilitat sostenible és una realitat que avança cap a un futur més responsable.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb