Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Expandim serveis a la província de Tarragona

20/11/2023 11:36:50

Amb una trajectòria i reputació que s'estenen de Barcelona a Vic i Puigcerdà, CASA JOVÉ emprèn una nova etapa cap al sud de Catalunya. L'expansió es realitzarà de la mà de reconeguts fabricants com Ariston, Fondital, Chaffoteaux, Wolf i Chromagen.

CASA JOVÉ va néixer a Barcelona el 1874 de la mà de Francesc Jové. Des d’aleshores, l’empresa ha desenvolupat una trajectòria de més de 145 anys que, en els últims 5, l’ha dut a obrir sucursals a la ciutat comtal, a Vic i a Puigcerdà.

Durant l’últim segle i mig, la seva bona feina i la bona atenció als usuaris ha fet que es converteixi en una firma reconeguda arreu de Catalunya com a especialista en sistemes de calefacció, aigua calenta i climatització. I, així mateix, s’ha posicionat com a col·laboradora dels principals fabricants del sector com a Servei Tècnic Oficial.

Lluny d’aturar-se aquí, l’empresa segueix creixent: a partir d’aquest octubre, els serveis de CASA JOVÉ arriben també a la província de Tarragona, una nova etapa en la seva història de compromís amb la comunitat i la transició cap a energies més sostenibles.

Concretament des de l'1 d'octubre de 2023, es troba disponible per atendre les necessitats de calefacció i refrigeració al sud de Catalunya. Està previst que aquesta expansió permeti a la companyia oferir els seus serveis d'alta qualitat i la seva experiència certificada als residents i empreses de Tarragona, contribuint a un futur més eficient en la climatització d'edificis.

A més, actuarà en qualitat de Servei Tècnic Oficial de reconegudes marques del sector, incloent Ariston, Fondital, Chaffoteaux, Wolf i Chromagen.

Amb aquesta acció, CASA JOVÉ vol reafirmar el seu compromís amb la climatització eficaç i, al mateix temps, amb la lluita contra el canvi climàtic tant al sector industrial com domèstic.

 
 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb