Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Incorporem plaques solars a la seu de Barcelona

26/10/2023 10:51:13

La seu barcelonina de CASA JOVÉ ja incorpora plaques solars en el marc de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa (RSC). Coneix aquesta i moltes altres accions que hem emprès a favor de la sostenibilitat en aquest article!

La responsabilitat social corporativa és una part intrínseca de CASA JOVÉ: una de les nostres creences bàsiques és que el món és la col·laboració de molts amb molts i això ens fa créixer. Ens ho creiem, ho diem i ho fem. Per això treballem cada dia per a ser un referent com a servei tècnic en el sector de la climatització a Catalunya, i també per aquest motiu no deixem d'invertir en recerca i desenvolupament a favor de l'eficiència energètica i el medi ambient.

Seguint aquesta filosofia, a l'octubre hem enllestit la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques al terrat de la nostra seu de Barcelona.

Cada cop més esteses, aquesta mena de tecnologies tenen una vida útil estimada de més de 40 anys i parteixen d'una font d'energia renovable i sostenible: la llum solar. A més, la versatilitat de les plaques solars facilita la seva instal·lació en superfícies o entorns diversos, des de cases i empreses fins a jardins i vehicles recreatius. És per això que les plaques solars han passat a representar una part important de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa.

Parlem d’una estratègia definida al llarg dels més de 145 anys de trajectòria de CASA JOVÉ, la qual també engloba: suport a la Fundació Hàbitat3 per a la rehabilitació de l'antiga residència Casa Bloc, un conveni de col·laboració amb la Fundació Família i Benestar Social, la reducció de l'ús de paper a favor de continguts digitals, la incorporació de vehicles híbrids amb retolació sostenible i la millor oferta de solucions basades en energies renovables per als nostres clients.

Coneix el viatge de CASA JOVÉ cap a la sostenibilitat i la responsabilitat corporativa a la nostra web!

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb