Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Bomba de calor aerotèrmica: aprofita l'energia de l'aire per a una climatització sostenible

26/07/2023 11:59:03

Aprofita l'aire per dotar casa teva de calefacció i refrigeració sostenibles: descobreix la bomba de calor aerotèrmica, com funciona i el seu impacte positiu en el medi ambient.

En l'actualitat, la cerca de solucions sostenibles per a la calefacció i la refrigeració de les nostres llars és una prioritat. Una opció cada vegada més popular i eficient és la utilització de les bombes de calor aerotèrmiques. Aquesta tecnologia ens permet aprofitar l'energia tèrmica de l'aire ambient per a generar escalfor o fred, proporcionant així una solució versàtil i respectuosa amb el medi ambient.

 

Com funciona una bomba de calor aerotèrmica?

Una bomba de calor aerotèrmica és un dispositiu que se serveix de l'aire exterior, fins i tot quan fa fred, i n’aprofita l’energia tèrmica. Aquest procés té lloc gràcies a un líquid refrigerant que circula a l'interior de l'aparell.

Un cop captat l'aire ambient, aquest passa per un evaporador, on el líquid refrigerant absorbeix l'energia tèrmica i el converteix en gas. La següent fase passa pel compressor, moment en què s’incrementen la temperatura i la pressió del gas. Això permet que aquest circuli pel condensador de l'edifici, on allibera l’escalfor absorbida a l'aire interior. Aquesta tecnologia és tan versàtil que pot invertir el seu funcionament per tal d’aconseguir refrigeració. En aquest cas, la bomba de calor absorbeix l'excés d’escalfor dels espais interiors i l’allibera cap a l'exterior, deixant l'ambient més fresc.

Beneficis de la bomba de calor aerotèrmica

Un dels grans avantatges de les bombes de calor aerotèrmiques és la seva eficiència energètica. Aquesta tecnologia aprofita una font d'energia renovable i gratuïta, com és l'aire ambient, per a generar calefacció i refrigeració. Això es tradueix en un menor consum energètic i, per tant, en un estalvi econòmic significatiu. A més, l'ús d'aquest tipus de dispositius contribueix a reduir les emissions de gasos contaminants, ja que no requereixen l'ús de combustibles fòssils.

Deixar enrere l’ús de combustibles fòssils per guanyar en eficiència

Les bombes de calor aerotèrmiques representen una opció eficient i sostenible per a la calefacció i la refrigeració dels nostres espais. Aprofitar l'energia de l'aire ambient és una solució respectuosa amb el medi ambient i una aposta cap a un futur més net i responsable. Aquest mecanisme ens permet gaudir d'un confort tèrmic sense comprometre el benestar, tant nostre com del planeta.

Des de CASA JOVÉ t’informem i t’oferim les millors opcions de climatització sostenible perquè escullis amb seguretat. I ho fem amb l’aval dels fabricants líders del sector, de quin som Servei Tècnic Oficial, com Ariston, Fondital, Domusa Teknik, Lasian, Wolf, Haier, Baetulenn o Ferroli. Tots disposen d'un ampli catàleg en solucions d’aerotèrmia i, al nostre torn, posem a la teva disposició tots els seus serveis de postvenda com ara revisions, reparacions i contracte de manteniment, on s'inclouen tots els serveis necessaris per a mantenir l'equip.

 

I tu, estàs valorant incorporar l’aerotèrmia a casa?

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2024 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Eva Kdweb