Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

CASA JOVÉ amplia la seva col·laboració amb Lasian

25/05/2023 09:55:18

CASA JOVÉ, servei tècnic oficial de Lasian des de fa 3 anys, suma les comarques de l'Anoia, l'Alt Penedès i el Garraf a la col·laboració. Aquesta ampliació consolida l'empresa com a SAT referent especialitzat en sistemes de calefacció, aigua calenta i climatització.

-Nota de premsa-

CASA JOVÉ va néixer a Barcelona el 1874 de la mà de Francesc Jové. Des d’aleshores, la trajectòria de l’empresa, que ja suma més de 145 anys, li ha valgut el reconeixement com a servei tècnic especialitzat en sistemes de calefacció, aigua calenta i climatització tant domèstics com industrials.

Al llarg d’aquest segle i mig, s’ha posicionat com a col·laborador dels principals fabricants del sector com a servei tècnic oficial. És el cas Lasian, amb qui CASA JOVÉ celebra ja 3 anys de treball conjunt. Tal com ho expressen des de Toscas-Buxó, representants comercials de Lasian, des de l'establiment d'aquesta aliança, CASA JOVÉ s'ha convertit en el punt de referència per a tot allò relacionat amb el Servei d'Assistència Tècnica de la marca.

Enguany, la capacitat de la firma barcelonina de gestionar eficientment qualsevol incidència amb professionalitat i rapidesa ha dut la seva associació amb la companyia a un nou exponent: des de mitjan 2023, CASA JOVÉ ampliarà el seu marc d’acció com a servei tècnic oficial de Lasian a les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf. Amb aquestes sumen un total de 10, que engloben també el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Baix Penedès, el Bages, la Cerdanya, el Berguedà i l’Alt Urgell.

Aquest fet reforça, doncs, el paper de CASA JOVÉ com a líder del sector tant per als professionals instal·ladors com per als usuaris finals. I és que ser SAT oficial és sinònim de qualitat, seguretat i excel·lència avalades directament pel fabricant.

Per la seva banda, Lasian és una empresa amb més de 50 anys d'experiència en la fabricació i comercialització de productes de calefacció i aigua calenta sanitària. La protecció del medi ambient té una presència especial dins de la seva filosofia, ja que els productes compten amb la certificació AENOR i compleixen amb les normatives de disseny ecològic.

En sintonia amb aquesta visió, CASA JOVÉ ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent-hi els de revisió, reparació i manteniment d’equips. La seva expertesa s’estén a més de 51.000 llars en 17 comarques de Catalunya.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

600 40 68 04

Horari d'atenció laborables de 9 a 19h

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2023 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb