Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

Salut i sabor a la teva aixeta
Salut i sabor a la teva aixeta

Salut i sabor a la teva aixeta

Descobreix el sistema AQAdrink MAGNESI, ni una osmosi, ni una gerra simplement: l'aigua de la teva aixeta.

Vull més informació!

AQAdrink beu de l'aixeta

Amb AQAdrink beu de l'aixeta

AQAdrink és un sistema únic, compacte i econòmic, que transforma tota l'aigua que passa per la teva aixeta en aigua filtrada i mineralitzada. Aconseguim així oferir una aigua agradable i saludable, sense sabors estranys i sense partícules en suspensió.
 
AQAdrink és a més un sistema d'excel·lència, desenvolupat i fabricat a Europa per BWT, basat en la nostra aposta històrica per l'aigua de gestió pública i en el convenciment que la millor aigua possible ha de ser la que ens ofereix el nostre aixeta.
AQAdrink beu de l'aixeta

Amb AQAdrink la teva vida serà més còmoda, intel·ligent, deliciosa i assenyada.

Com funciona AQAdrink

AQAdrink és un sistema econòmic i un equip molt compacte i fàcil d'instal·lar i mantenir. Un cop el nostre AQAXPERT ha posat a punt i garantit la instal·lació, canviar el cartutx és només qüestió de dos simples gestos.

Instal·lació AQAdrink

Posar a punt el teu sistema AQAdrink amb una instal·lació perfecta i un filtre adaptat al teu aixeta i a la teva llar. Aquest és el nostre objectiu i la raó per la qual només a través de BWT i la seva xarxa d'instal·ladors AQAXPERT podràs disposar d'AQAdrink.
 
El nostre protocol de venda i instal·lació a través de la xarxa AQAXPERT garanteix la màxima adaptació de AQAdrink a les teves necessitats i exigències. Un AQAXPERT no és tan sols un instal·lador expert que coneix a fons el sistema AQAdrink i les possibilitats d'adaptar-lo específicament per a cada persona o grup. És també algú proper, amb coneixements completes i actualitzades sobre les singularitats l'aigua en una zona determinada. És una persona compromesa amb el nostre projecte i els nostres valors i un professional que coneix i controla les característiques de l'aigua de casa teva.
 
Gràcies a un AQAXPERT teu equip AQAdrink estarà sempre recolzat pel nostre servei de suport i podràs gestionar còmodament mitjançant la nostra App.
 
AQAdrink és a més un sistema econòmic i un equip molt compacte, fàcil d'instal·lar i mantenir. Una vegada el nostre AQAXPERT ha posat a punt la instal·lació en el teu aixeta, canviar el cartutx és només qüestió de dos simples gestos.

Deixa'ns el teu telèfon i et telefonem

Si necessiteu més informació ompliu el formulari

Si ens voleu fer algún comentari feu servir el formulari. Recordeu que els camps amb (*) són obligatoris

¿Instal·lació particular o industrial? (*):

Particular
Industrial

Nom (*):

E-mail (*):

Telèfon (*):

Breu text explicatiu (*):

He llegit i accepto la política de privacidad

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Casa JOVÉ amb la possibilitat de revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: jove@casajove.com

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2019 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb