Servei tècnic de la teva llar 24 hores els 365 dies de l'any

CASA JOVÉ VA CELEBRAR EL SEU SOPAR DE GALA 2017 I LA SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS JOVÉ

22/11/2017

Casa JOVÉ, empresa referent en el sector de l'aigua Calenta i la calefacció, i amb més de 140 anys d'història, va celebar el seu tradicional Sopar de Gala corresponent al 2017. Es van lliurar els premis JOVÉ ,en la seva segona edició .Amb els Premis JOVÉ, Casa JOVÉ vol reconèixer la tasca de molta gent, de moltes entitats que són les que fan possible que les empreses, els sectors i la societat siguin cada vegada millors i més sostenibles . I la manera de fer explícit aquest reconeixement és instaurant els premis JOVÉ.

El primer reconeix la labor social de les entitats i el segon el treball de persones o empreses del nostre sector.

Són uns premis carregats de l'Esperit JOVÉ: VALORS I PERSONES. El primer premi a una labor social va ser per la FUNDACIÓ DEL FOMENT DEL HABITATGE SOCIAL de CÀRITES. Va recollir el premi, Sergio Rodriguez, Director de la Fundació. Els premiats en la categoria del nostre sector van correspondre a VIESSMANN i CHAFFOTEAUX.

Els premis van ser recollits per Jürgen Gerhard, Director general de VIESSMANN ESPANYA i per Emiliano Sakai, Director General d'ARISTON THERMO ESPANYA.

Entre els convidats a l'acte, es trobaven Jaume Alcaide (President) i Raul Rodrïguez (Director General) de AGIC-FERCA i Xavier Poblet Director d'Àrea Divisió Aire condicionat de MITSUBHISI.

Va lliurar els premis, Xesco Canyelles, Director General de Casa JOVÉ, en el transcurs del Sopar de Gala 2017 de Casa JOVÉ. L'acte va ser gravat per JOVÉ TV per a la seva posterior emissió i va ser retransmès en directe per FACEBOOK Live.

 

Sol·licitar assistència tècnica

Al teu servei les 24 hores els 365 dies de l'any

Descarrega't l'App de Casa Jové

© 2019 Casa JOVÉ - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb